En bröllopsfotograf i Linköping

Hejsan, hejsan! Vad roligt det är att det är så pass många av er nu som har hittat hit till min lilla hörna av nätet. Här så brukar jag ju skriva mycket om foto och film och nyligen så skrev jag lite kort om att jag hade valt att vända mig till en jätteduktig fotograf och bröllopsfotograf här i Linköping då mitt bröllop ägde rum för ett par veckor sedan och då var det många av er som hörde av er och ville veta lite mer om denna fotograf och ifall det var någon som jag kunde rekommendera till er. Därför så ville jag alltså ta och dela med mig av denna fotograf som heter Photo by Josefin Boman för jag var ju själv oerhört nöjd med de bilder som hon lyckades fånga på vår stora dag. Jag vet även faktiskt att Photo by Josefin Boman sysslar med barnfotografering och därför så kanske detta även kan vara någonting som intresserar några av er som hört av er angående det här med att anlita en fotograf. I vilket fall som helst, så tycker jag verkligen att hon är superskicklig när det kommer till det som hon sysslar med och eftersom att jag var så pass nöjd med hennes tjänster, så kan jag ju i princip inget annat än att rekommendera henne till er alla som nu är intresserade av detta. Ifall ni skulle vilja se lite mer av vad Photo by Josefin Boman har att erbjuda och se andra bilder som hon har tagit innan, så kan ni ju bland annat klicka er vidare till hennes egna sida här på nätet där ni kan finna detta samtidigt som ni där även finner kontaktuppgifter och annan information som kan vara bra att ha om man nu är på jakt efter en bra fotograf i Linköping eller någon annanstans för den delen!