Fotograf i Lund

Inför min systers stora bröllop så fick jag chansen att planera större delen av den tillsammans med henne och min andra syster. Vi kände att anlita en fotograf från Lund var ett av de absolut viktigaste punkterna för att få till ett bra bröllop. Man vill ju inget annat än att ha allt dokumenterat ner i fina filmer och framaförallt foton. Så inför bröllopet så kontaktade jag Peter Blicher, han har under många år nu arbetat som fotograf och med alla hans erfarenheter och saker och ting som han brinner för, kändes hans tveklöst som det helt perfekta valet för oss inför bröllopet.

Ja och nu häromdagen så satt jag och min nygifta syster och reflekterade kring bröllopet där framförallt hon bara ville framföra hur nöjd hon var över arbetet som Peter utförde. Fotona blev helt magiskt vackra och på verkligen alla sätt var han en sån otroligt energistråle vilket satte en boozt på bröllopet som vi verkligen tror spridde sig vidare på andra.

Därför vill vi nu verkligen rikta ett stort tack till dig Peter Blicher, stort tack för att verkligen lyckats fånga den enormt vackra sidan av min systers bröllop.