Professionell fotograf

Hela den här grejen med fotografering av en professionell fotograf, ja jag tyckte väl att det kändes som att det var något som var väldigt onödigt. Därför tyckte jag definitivt att det skulle vara något som kändes lockande, någonting som skulle kunna öka självförtroendet genom att se snygga bilder på en själv. Det är då man inser hur allting är planerat och hur det faktiskt ligger till med det hela, ingenting som uppskattas av mig.

Det är väldigt roligt att få taget de där professionella bilderna och att verkligen låta Ida Bygdén Photography ta bilder så som hon vill och se hur fint det faktiskt kan bli. Det är väldigt lockande att lägga upp planeringen för det hela på just det sättet, att man ser till att få bilderna tagna tillsammans med en fotograf.

Det allra mesta som rör fotografering kan i många fall vara ganska enkelt. Betydligt enklare än vad man först tänker i alla fall, för att det inte alls är så komplicerat att agera modell och få bilderna tagna av en riktig fotograf som Ida Bygdén Photography så att man sen får bilder på sig själv som man verkligen kan känna sig stolt över och som man kan se på och tycka att man ser bra ut.