Proffsfotografering

Var och tog bilder hos August Järpemo Fotograf & Webbdesigner här om veckan och blev otroligt nöjd. Tanken var bara att jag skulle ha bilderna för mig själv men nu när fotografen har tagit dem och jag har fått se hur fina de faktiskt blev och är så känner jag mig väldigt sugen på att sätta upp dem hemma. Kan man göra det utan att man ger uttryck av att vara väldigt självgod? Hoppas det, för det är ju det att de är ganska konstnärliga och inte bara vanliga bilder på mig, så då kanske det faktiskt funkar, vad tror ni?

Funderade ganska länge på om jag skulle gå till en professionell fotograf eller inte för jag var lite osäker. Visste inte riktigt om det behövdes eller om det verkligen skulle kunna bli så stor skillnad av att få fotografier tagna på en av August Järpemo Fotograf & Webbdesigner eller om jag skulle ta dem själv eller låta någon av mina vänner ta bilder på mig istället. Men det blev verkligen skillnad. Det märks att bilderna är tagna av någon med erfarenhet av att jobba som fotograf, både vad gäller vinkel och nyanser och hela grejen. Han fångade en känsla i bilderna som jag inte kan hjälpa att fascineras av och då var jag ändå med under fotograferingen själv eftersom det är jag som är själva motivet i bilderna.

Får se, kanske tar jag ytterligare proffsfoton hos en riktig fotograf i framtiden också, men för tillfället nöjer jag mig med de bilder jag fick tagit med August Järpemo Fotograf & Webbdesigner.