Så blir jag extra fin framför kameran

God förmiddag på er, hoppas ni har fått en riktigt bra start på den här veckan så att ni kan göra det bästa av den. Min tanke är att idag skriva om företaget Darmaestetic och deras filler i Umeå, jag vänder mig själv till dem för att fylla ut bland annat mina läppar. Skulle ni vilja få mer information om företaget eller deras behandlingar kan ni läsa mer här.

Med tanke på att jag jobbar som modell handlar mitt jobb om att se bra ut framför kameran, både på foto och på film. Eftersom det är ett väldigt krävande jobb tar det mycket på kroppen, både invändigt och utvändigt. För att fräscha upp mitt utseende med jämna mellanrum brukar jag vända mig till det här företaget för deras behandling inom filler i Umeå. Jag gör det framförallt för att fylla ut rynkor i ansiktet samt för att få mina läppar lite fylligare, för att jag ska känna mig ännu vackrare. Jag vill även förtydliga att det är något jag gör av eget val, alltså är det inget som mitt jobb kräver utan det är helt frivilligt. Att genomgå en behandling med filler gör att jag känner mig mer bekväm i mitt utseende, framförallt för att mitt jobb är väldigt fixerat i utseende. Det kanske låter väldigt onödigt för en del av er, som att det är ett jobb med mycket krav som i vissa fall är orimliga. Det är dock inte så jag ser på det, jag älskar mitt jobb precis som en del älskar att jobba i butik.  Att spendera mycket tid framför kameran gör att man ser mycket bilder på sig själv och jag kan tydligt se vad jag vill fräscha till för att älska mitt utseende lite mer, det är anledningen till att jag går till det här företaget för behandlingar med filler i Umeå. Det är verkligen ett företag som jag starkt kan rekommendera till er om ni vill göra liknande behandlingar som jag, hos dem blir man väl omhändertagen och man får ett fantastiskt resultat.